Friday, 5 April 2013

latihan kebakaran!! &"dia" :')

            Assalammualaikum....lady S here..  harini ada latihan kebakaran kat tempat lady S ..menjerit-jerit kegembiraan haha senget.. macam ada pesta jerk kan .. ramai menjeri jerit haha kalau  time tuhh dah hangus kot kitorang ini agaknya haha masa beratur ada ke ..member lady S ini pegi letak kaki time tuhh member lady S namanya A pergi lari haha naseb baek muka tak ke tanah haha kena boo dia lagypon member lady S bukan sengaja pon tak sengaja langsung ..haha ... lady S ada ternampak "dia" haha melting jap ..entah lady S pon tak tahu kenapa lady S suka pandang wajah dia ..sebab comel kot ..haha dia memang comel tapi perangai aisy memang tak comel ...


               Kita suka sangat dekat dia haha gilerr jap -..- ..tapi yang kita tak boleh lupa dia senyum omey sangad ..naseb baek malam ..kalau siang sah sah cair macam lilin haha ok lady S dah gila..Masa sivik lady S x de mood and mood lady S macam nak bagi kaki jerk kat member lady S tuhh .. kita cakap dia kata kita sindir ...mungkin bagi dia kita sinidir ..padahal kita cakap JER HURMM DIA NAK MENANG SANGAT AMEKKK!!! ok rilex lady S COOL ,jangan marah ..nanti cepat tua  haha ..tapi lady S tak marah pon cuma sakit hati aja ... nasib baek harini lady S tak makn cili kalau haha kena sembur dengan lady S ...huii bikin gua panas jer  ok lah ... lady S nak pergi mandi ... sambil itu layan lah lagu nie ..lagu antar lady S dengan "dia" dalam diam

No comments:

Post a Comment