Thursday, 11 April 2013

kenangan & kisah MEMBER TIKAM BELAKANG!!!

                       Assalammualikum..lady S  here...hehe harini pon update blog dalam diam haha shuihh jangan gitahu sesiapapon tau haha bahaya xD..erm harini lady S happy gilerr tak tahu kenapa ..senget kan lasy S rini senget -..-(tereadmark lady S tuhh ..biakn jerk ejaan salah :3 ) ..lady S tak tahu nak cakap apa lagi erkk (wait..cakap ke bukan taip haha senget -..-)..lady S ada satu cerita ni.. ini pon cerita lama  kisah Lady S dengan member lady S tikam belakang lady S..WAH DASYAT ARKK!!!

 Kes ni tak silap 2011 ke 2010 ke belakang ..ermm.. dulu tiap kali lady S balik kampung lady S selallu lepak dengan geng-geng lady S kat sana tuhh..ada Is,Uul,Aini dengan Ika... masa lady S balik kampung .. Aini ajak lady S lepak dekat  port kitorang..masa dalam pejalanan tuh kann..... lady S dengan Aini ternampak alahai sepasan kekasih yang sangat bahagia..nak tahu siap pegang tangan ....alahai mana batas awak cik adik oii  ..nak tahu tak siapa ... Uul pakwe lady S(skrg jadik bekas) dengan IKA member kamceng(pon bekas) ...APAKAH!!! macam nak bagi kaki jerk dekat diorang...
       
          lady S datang dekat dengan diorang lady S pon cakap arr "hye ..sweetnye pegang tangan ..tak takot dosa ..tak takot aqw nak bagi tapak dekat kau".. nak tahu tak apa jadik kat diorang ..yang ika boleh buat muka tak bersalah tuhh siap pegang lagi erat tuh..ishh naseb baek ada Aini kalau tak ..KAKIKU MUKAMU !!..lady S pon cakap "thanks arr ko jadik member aqw dan thanks arr ko buat aqw jadi macam ini kn..apa perasaan kau bila kau dapat tahu yang pakwe ko yg ko syang tuhh sangat dirembat oleh member karib kau sendiri apa perasaan kau ..kau tak terfikir ke apa !!!" air mata lady S mnegalir..bukan sebabb Uul tapi sebab Ika.. member sendiri tikam member apa ke jadahnya tuhh...

     Di pendekkan cerita ..akhirnya lady S blah dari tempat tuhh and lady S tak akan lagi jejak port kt situ ..fedup....kalau ikutkan hati nak lempang tapi hesyy..fikir member..ermm benda tuh dah lama berlalu..cuma harini lady S nak share dengan korang..cuma korang kena berhati -hati jangan sangka orang baik kat depan kita belakang pon dia baik gak....Cuma Uul diamkna diri yang Ika tuduh lady S ada jantan laen kat johor ..perghh fitnah tuhh ... ermm apapon  benda dah berlalu kalau boleh lady S nak cerita lagi tapi keadaan tak mengizinkan...cuma lady S ingatkan "jangan sebab seseorang yang kita sayang kita gilakan kita cintakan...kita tikam member sendiri" lady S memang dah maafkan apa yang dia dah buat cuma ..tuh lah lady S cakap .."aqw dah x kenal ko lagi"..ok arr lady S nak lepak kt luar caca :*

No comments:

Post a Comment