Monday, 8 April 2013

150juta & kenangan dengan Is

                           Assalammualaikum..lady S here...lady S tengah syok syok dengar lagu 150 juta ..how sweet lagunya..haha kena sangat dengan lady S nie ..cuma bezanya ...lady S  tak pernah menangis pasal cinta haha... bila sebut pasal cinta ..lady S pernah mengaku yang lady S pernah becinta .. sweett dengan dia ermm boleh lah (-..-)...time becinta dekat kampung ..namanya I___ ..dia baik sangat,caring and terima lady S seadanya..jarang siot dapat laki macamnie..dia jaga batas dia sebagai lelaki... family lady S  tak pernah tahupon hal ini...

                            Namun lady S dengan dia tak dapat bertahan lama..lagipon lady S dah jarang balik kampung that why lady S putus dengan dia ...Tapi lady S dengan dia still member lagi .."biar putus  cinta asalkan tak putus sahabat"..betul tak ..tapi itulah dia memang sebijik sift dia macam lagu 150 juta bezanya ,,dia jaga batas dia :') ..susah gilerr nak dapat lelaki macam ni 1 dalam 150 juta agaknya hihi ^^.. apapon ..dalam dunia ini tak semua kita dapat ...apapon DIA empunya cerita..kita hanya sebagai watak sahaja haha ok..wah agak-agak agak karangan dapat A tak ..ermm tak kot okk selamat mendengar :* ....minah senget ><

No comments:

Post a Comment