Tuesday, 26 March 2013

MAIN BEDMINTON&BALIK KAMPUNG

             Assalammualaikum... lady S here ..haha ok cukup .. malam tadi lady S tak jadi pergi hang out nggn maksu ,baan and paksu.. hohoho sedih memang sedih nak buat macamana terimalah seadanya ..Jadik malam tuhh lady S pon ajk jiran lady S nie namanya Maryam .. muka memang cun lah ..kalau dia banding kn ngng lady S ni memang dia superb cun ...ok kitorang pon men badminton depan umah ahah sampai jahanam bulu tangkis tuhh ..kitorang pon main smpai lebam ..samapai pukul berapa dah penat ...time itu ada mamat lalu jerk tgok kitorang laen macam hahks mentang mentanglah .. kitorang men badminton macam bdak tak cukup akal ... pandang sampai ke belakang ..haha malas nak layan jadik terus jerk kitorang men badminton..
 
 Tiba-tiba datang pula adik member  lady S  a.k.a little S tuhh  namanya alip dengan raziff ke raziq ann.. and then kitorang pon lawan dengan diorang ternyata kitorang MENANG!!! joget joget  haha tak ada lah pastu main basikal alip kitorang perg penat gilerr habis baju kitorang basah lecun ..haha bepeluh kan ermm sampai sini sajalah nnanti lady S sambunk lagy ok..

No comments:

Post a Comment