Saturday, 30 March 2013

Aktivit lady S suka rempit kt Kampung ^^

                                              ~ASSALAMMUALAIKUM~
          Lady S here ...lady S nak cerita nie ..ehemm test test..123..123.. haha ok .. hari Rabu cuti sekolah lady S balik kampung nak melawat uwan dekat negeri sembilan ...uwan itu maknanya nenek ..ok .. Sampai kat kampung jerr orang pertama lady S cari ialah... uwan..rindu dekat dia .. badan wan semakin berisi sekarang comel gitu hihihi..selepas itu cari lah kucing haha mesti ada kucing kalau tak ada tak best wakaaka ..dapat kucing siam kot  haha ok yang kucing tuhh abaikan..lady S pon check motor ..rosak lah pulak ..buat muka toya jerr lady S ..keesokanya hari pon..setelah dibaiki oleh ayah sendiri ...lady S  pon membawa motor happy bukan kepalang lagi ..
 
          Lady S pon  bawa motor lalu lah sawah padi ..tapi masa itu padi tak  ado lai... lady S pon bawak haha itulah aktivit lady S selain itu ..sapa orang kt kampung itu..ehem lady S nak cerita nie ..masa lady S bawa motor  kt depan lady S nie ada dua biji motor yg ditunggang oleh mamat tempe ..mamat nie sedar yang lady S ada kat belakang dia ..Diorank pon membuat rancangan nak kenakan lady S  iaitu SEKATAN LADY S ..dia pikir lady S akan berhenti terus menangis ..hoho silaplah lady S bukan macam itu ok wakaka...lady S pon mnyelowkan motor lady S ...dan lady S pon  membelok ke arah diorank dengan buat muka teging ...dan masa  lalu kt sebelah tuh lady S pon menjeling dengan bermaksud "engkau silap orang nak buat sekatan jalan raya ingat polis ke derr" haha lepas itu lady S pon  mengepres-preskan motor haha..sebab kt kg lady S ada remaja nie kena sekat atau kena kacau arr...blik umah nangis report polis ...kadang-kadang membahayakan tuhh ....yang mamat tempehh tuh apa lagi bengang diorang ... itulah nak buat sekatan tuh tengok orang arr haha ok lah ..lady S nak makan dulu jemput -jemput buatan bonda tersayang ..selamat menjamu selera.. :)
                                                     
                                                                                                                                 -lady Sista^>-

Tuesday, 26 March 2013

MAIN BEDMINTON&BALIK KAMPUNG

             Assalammualaikum... lady S here ..haha ok cukup .. malam tadi lady S tak jadi pergi hang out nggn maksu ,baan and paksu.. hohoho sedih memang sedih nak buat macamana terimalah seadanya ..Jadik malam tuhh lady S pon ajk jiran lady S nie namanya Maryam .. muka memang cun lah ..kalau dia banding kn ngng lady S ni memang dia superb cun ...ok kitorang pon men badminton depan umah ahah sampai jahanam bulu tangkis tuhh ..kitorang pon main smpai lebam ..samapai pukul berapa dah penat ...time itu ada mamat lalu jerk tgok kitorang laen macam hahks mentang mentanglah .. kitorang men badminton macam bdak tak cukup akal ... pandang sampai ke belakang ..haha malas nak layan jadik terus jerk kitorang men badminton..
 
 Tiba-tiba datang pula adik member  lady S  a.k.a little S tuhh  namanya alip dengan raziff ke raziq ann.. and then kitorang pon lawan dengan diorang ternyata kitorang MENANG!!! joget joget  haha tak ada lah pastu main basikal alip kitorang perg penat gilerr habis baju kitorang basah lecun ..haha bepeluh kan ermm sampai sini sajalah nnanti lady S sambunk lagy ok..

~ASSALAMMUALAIKUM~

                                      
Salam pekenalan dari ladySis a.k.a..iffah... ermm kt sini ada 3 orang lady ..yang baju merah tudung hitam tuhh lha lady S..yang tengah tu "adik kitorng" little S and yang baju merah tudung merah tuh "akak long" kitorg .. leader S..kiranya kami nie 3L.S...dekat facebook lady S nie gelarkan ''akak''&"adik" sista ...sorry backgoround  dekat belakang tuhh x berapa ok sangat hehe ..and dari sini permulaan cerita lady S ...nie bkn cerita kami betiga nie cerita lady S jerkk..
 
              Korang nak tahu kenapa  nama blog nie
SROTY LADYSISTA... asalyerr STORY LADYSITA ...tapi tersalah buat hye naseb badan ..tapi pikir pikir balek ok gak sroty ..macam roti pulak haha ok ..penat lak lady S gelak wakaka hopes korang boleh baca entry ini hehe ...blog lady S nie simple jerk  ..apapon MALAYSIA BOLEH!!!!!